woensdag 26 april 2017 Gezocht: patiënten met achillespeesklachten

Een achillespeesblessure kan hardnekkige klachten geven, die tot forse beperkingen in het dagelijks leven of sport kunnen leiden. Vaak hebben mensen al diverse behandelingen geprobeerd, maar gaan de klachten niet weg. Frustrerend!

 

TendoMáx is een gespecialiseerd spreekuur voor achillespeesklachten van de afdeling sportgeneeskunde van Máxima Medisch Centrum (MMC). MMC heeft jarenlange ervaring in het behandelen van mensen met een chronische achillespeesblessure. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste inzichten en geavanceerde diagnostiek en wordt nauw samengewerkt met een (sport)fysiotherapeut en podoloog. De behandeling is afgestemd op de specifieke situatie van de patiënt en de belastbaarheid van de achillespees. Een unieke werkwijze!

 

Om deze vooruitstrevende aanpak te evalueren heeft MMC een onderzoek opgezet. Indien u langer dan drie maanden achillespeesklachten heeft en interesse heeft in een intake op het TendoMáx spreekuur of om te kijken of u in aanmerking komt voor het onderzoek kunt u contact opnemen via telefoonnummer 040 - 888 6040 of achillespees@mmc.nl.

 

achilles-pees-pijn-klachten

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

Polikliniek Sportgeneeskunde

(040) 888 60 40

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag
08.30 uur tot 17.00 uur

Routebeschrijving

E-mail

Stuur een bericht

Bezoekadres

route 205 (via de zij-ingang)

De Run 4600

5500 MB Veldhoven